helgen..

Denna helg har vi varit extremt sociala!
I lördags åkte vi ut till Andreas syster, visa vovven å fika. Vår stackars Cina blev dödsrädd för deras klumpiga jätterottweiller, han tror han e typ en chihuahua...men d gick ganska bra till sist *pust* så vi kunde sätta ner Kevin på golvet, å fikat :-))
När vi kört därifrån så stannade vi på statoilgrillen å åt, två nybörjare, det var nog inte 2 rätt på våra hamburgare *suck* men vi blev mätta iaf!
Vidare till Andreas föräldrar, han skulle köra dom till jägers, d va ju 50'skväll..så där fick jag å killarna vänta när han körde dom, vi hann äta lite godis å Kevin fick en macka!
Sen äntligen hem!
På söndagen var d babysim, Kevin var inte alls på humör. lite trött tror jag..eller mycket trött rättare sagt...efter det bjöd vi pappa och lotta på middag, så blev inte den kvällen så tråkig iaf!

Blåsigt

Idag har jag hunnit med mycket!
Satt vid datorn som vanligt, och Kevin satt och rotade bland storebrors leksaker och hade skitskoj! Storebror Robin är hos mormor så det var fritt fram!
Bestämde med Fanny att träffas på CG, i brist på annan sysselsättning, kom lite sent..(som vanligt) men hon hade blivit sysselsatt av en liten tant! Det var dagens goda gärning. vi gick där och lullade lite, köpte bodys till småbarnen, hundmat *flin* ett hundben modell större, som Elliot smakade på*gott* och gottis såklart!
Sen for jag vidare till Teba, in där, ut igen, vidare till Ica (hade glömt mjölk å lite sånt), vid detta laget var Kevin liiite irriterad på mej, började bli trött! Sen till statoil, där fick han sitta kvar i bilen så han var nöjd. och han somnade när jag svängde in på vår väg, i vanlig ordning. Men idag kunde jag bära in honom till sängen utan att han vaknade! Så jag blev oxå nöjd!
Var hemma igen efter 1,5 timme...och nu sitter jag här igen!
Funderar på om vi ska våldgästa någon ikväll....
Imorgon ska vi till Andreas syster och dricka kaffe och fika, har inte träffat dom sen början av augusti! Och det är länge när det gäller oss!
Får se vad som händer ikväll, var vi ska, om vi ska...

 


RSS 2.0